webbureau i Aalborg

billigt.weebbureau.aalborg.nordjylland
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

10 timer

pr måned
kr 2500 inkl moms
  •  

10 timer

klippekort
kr 2900 inkl moms
  •  

En blog kan fordoble din hjemmesides muligheder for visninger med relevante søgetermer fordi at man meget nemmere kan specificere flere enkelte sider (blogindlæg) i forhold til søgeord. Derfor er det godt at starte en blog som markedsføring. Det er en langsigtet men også en vedvarende løsning med forholdsvis lave omkostninger.

Blog ide webbureau i Nørresundby Aalborg med fokus på blogindlæg. Jeg bygger hjemmesider specielt indrettet med blogs eller opdaterer nuværende, jeg arbejder hovedsageligt i wordpress. Der er selvfølgelig fokus på at du kommer til visning på så god en plads i søgeresultaterne som muligt, det er jeg specialiseret i. Jeg beskæftiger mig som webbureau ikke med så meget andet end netop det. Hvorfor jeg nøje har udvalgt samarbejdspartnere til andre tjenester. 

Jeg tilbyder  en god timepris og har en lav fast pris på oprettelse af nye moderne hjemmesider bygget i wordpress med elementor pro.

Som webbureau i Aalborg er jeg fuldt opdateret i udviklingen omkring hvad der skal  til for at drive trafik til hjemmesider. Det er hovedsageligt mængden og kvaliteten af tekst på din side og den øvrige oplevelse af at lande på din hjemmeside.

 

En samtale om dine muligheder er ganske gratis

Markedsføring som webbureau tiderne skifter.

Det er ikke længere så let som det var førhen at lande på førstepladsen i google. Der måles på et hav af parametre, der kan forklares kort, som brugeres oplevelse af at lande på din side.

Holder man sig som webbureau ikke skarpt opdateret i hvad google foretager af ændringer.  Så falder man bagefter.

Det samme glæder hvis der går for længe hvor man i en tid har tænkt, ”jeg sparer udgiften for det webbureau” så vil du sikkert have oplevet at falde ned i pladserne i Google, og det koster rigtigt mange kunder, hvis man ikke er en af de bedste placeringer i google.

webbureau.aalborg.billig

Alt efter hvad dit behov er, så er der også mulighed for at annoncere i google – som webbureau er det vigtigt at vide hvad man laver med at sætte disse kontoer op på en måde, så prisen bliver så lav som mulig inden for det valgte budget. Så er det nu og her du har brug for flere kunder, så er dette en metode, hvor man meget specifikt kan ramme, så der ikke spildes penge, og det virker fra første dag. Derimod er en opdatering af din hjemmeside og vejen op igennem pladserne en mere langsigtet proces, men også en meget mindre bekostelig metode på den lange bane.

Webbureau til seo på din hjemmeside

Har du valgt blog ide som webbureau så bliver der lavet en fantastisk optimering på websiden så den vil rangere meget bedre i google. Det er selvfølgelig også det samme jeg vil gøre, hvis jeg skal optimere din nuværende hjemmeside.

Står du af en eller anden grund med en hjemmeside der ikke indeholder ret meget tekst. Så er der sket en større misforståelse! Det er tekst relevant i forhold til de enkelte sider og mængden af det, der er afgørende. Der kan også være andre fejl der gør at siden ikke har det godt. Det vigtigste er at man får sat ind der hvor man får det største udbytte for pengene.

Hvad du har brug for er meget individuelt. Jeg glæder mig til at tale med dig om det og samarbejde omkring hvordan du ønsker at præsentere dit firma online.  Du er eksperten i det du beskæftiger dig med, og nogen ting gør du sikkert på din egen måde og har din egen holdning til. Derfor vil det altid være et tæt samarbejde vedrørende tekster til din side. At de har et personligt præg, er hvad der vil gøre dem unikke og få din side til at rangere godt i google.

Kundens oplevelse - salgskonceptet

At sætte sig i kundens sted er efter min mening vigtigt. Jeg holder altid helt og holdent fokus på, hvordan det er for kunden at lande på siden. Her gælder det om at det fanger, og man må til tider sætte sin egen mening til side, og gøre hvad det er størstedelen af kunderne gerne vil have. Hvad de gerne vil have det finder vi ud af ved at kikke på hvad det er de søger på, så retter vi landingssiderne til efter det.

Mit eget koncept for at holde fast i kunden er lave priser, og at jeg kun tager et indskud for min service og kunden skal først betale resten, når kunden er tilfreds med arbejdet.  Som sådan kan kunden få sit indskud tilbage, hvis man ikke er tilfreds.

Hvad der er dit salgskoncept skal vi kikke på. Om man skal snakke om kvaliteten i forhold til prisen. Leveringstider, erfaring eller holdbarheden og effekten af dit arbejde. Det er ikke altid prisen er afgørende for at holde på kunden, for hvem gider at have et plankeværk der rådner op 3 år efter.

Det er ikke kun trafikken drevet til din hjemmeside, der tæller. Hvor stor en procentdel vi kan få til at købe noget, er jo hvad der tæller. Her gælder det ikke kun om at have en smart, fancy hjemmeside. Indholdet i den skal være fangende, og her kan det være en god ide at starte en blog. Det er det fordi at man lettere kan berøre mange forskellige emner og stadig have velfungerende søgeord til alle de enkelte områder du beskæftiger dig med. På den måde bliver den side de lander på meget mere specifik i forhold til hvad de søgte på for at finde den. Med andre ord – det er sådan man får noget ud af sin hjemmeside.

Hvorfor fokus på

Med en blog der blev informationen søgt umiddelbart inden kunden fandt din hjemmeside. Det var altså ikke en tilfældig reklame. Derfor mener jeg, at det bedste at bruge sine penge er på, at ligge godt i google på alle de relevante søgeord med sin virksomhed. Og når først det er sket, så koster det ikke ret meget at vedligeholde det. Kan man der efter stadig bruge flere kunder, så der efter finde ud af hvor man ellers kan sætte ind.

Her spildes der ikke tid på socialemedier men tiden bruges på teknisk  arbejde på din hjemmeside. Den bedste tid brugt på marketing er brugt på at skrive tekster, der får dine sider til at rangere bedre i google og i øvrigt optimere oplevelsen af at lande på de enkelte sider. De bedste tekster er skrevet af nogen der i forvejen ved noget om emnet, derfor køber jeg ofte tekster udefra.

flere blogindlæg