webbureau i Aalborg

billigt.weebbureau.aalborg.nordjylland

Blog ide 

Specialiseret webbureau i Nørresundby – Aalborg.

Vil du have din virksomhed præsenteret online med et stærkt domæne til en pris der giver alle muligheden for at begå sig på internettet så er blog ide en god webløsning. Både mindre og mellemstore virksomheder så som den lokale tømmer, murer, elektriker, maler, tøjforretning, frisøren, restauratøren, og andre servicevirksomheder i Aalborg skal have muligheden for at anvende et webbureau.

Der vægtes resultater ud af aftaler med ord som alle kan forstå.

Webbureau tiderne skifter

Google ads

Søgemaskineoptimering

Salgskonceptet

Hvorfor blogindlæg

 

En samtale om dine muligheder er ganske gratis

Markedsføring som webbureau tiderne skifter.

Det er ikke længere så simpelt som det var førhen at få en topplacering i google. Der måles på et hav af parametre, der kan forklares kort som: 

  1. brugeres oplevelse af at lande på din side
  2. hvor stærkt er dit domæne

 

 

 

 

webbureau.aalborg.billig

Alt efter hvad dit behov er, så er der også mulighed for at annoncere i google – altså placere din hjemmeside med en topplacering ved at betale for det. 

 

Seo på din hjemmeside

Står du af en eller anden grund med en hjemmeside der ikke indeholder ret meget tekst. Så er der sket en større misforståelse! Det er tekst relevant i forhold til de enkelte sider og mængden af det, der er afgørende. Der kan også være andre fejl der gør at siden ikke har det godt, så som mangel på indgående links eller dupliceret indhold

Det vigtigste er at man får sat ind der hvor man får det største udbytte for pengene, og det er ved at fokucere på din hjemmesides placeringer.

Du er eksperten i det du beskæftiger dig med, og nogen ting gør du sikkert på din egen måde og har din egen holdning til. Derfor vil det altid være et tæt samarbejde vedrørende tekster til din side. 

Kundens oplevelse - salgskonceptet

Mit eget koncept for at holde fast i kunden er lave priser, det klarer jeg ved at have en virksomhed der ikke har ret store udgifter, og en bred vifte af muligheder for at indkøbe externe services til fordelagtige priser.

Hvad der er dit salgskoncept skal vi kikke på. Kvaliteten i forhold til prisen. Leveringstider, erfaring eller holdbarheden/effekten af dit arbejde. Det er ikke altid prisen er afgørende for at holde på kunden, for hvem gider at have et webbureau der ikke levere hvad de lover.

 

Hvorfor fokus på

Med en blog blev informationen søgt umiddelbart inden kunden fandt din hjemmeside. Det var altså ikke en tilfældig reklame. Derfor har jeg specialiseret mig i at bringe mere organisk trafik til hjemmesider.

En blog kan fordoble din hjemmesides muligheder for visninger med relevante søgetermer. Man kan nemmere kan specificere flere enkelte sider (blogindlæg) i forhold til søgeord. Derfor er det godt at starte en blog som markedsføring. Det er en langsigtet men også en vedvarende løsning med forholdsvis lave omkostninger.

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

flere blogindlæg