webbureau i Aalborg

billigt.weebbureau.aalborg.nordjylland

Blog Ide – Webbureau i Nørresundby Aalborg

Jeg er specialiseret i visse tjenester vedrørende at trække kunder ind til din virksomhed typisk gennem google. Jeg er fræk nok til at kalde mig for et webbureau, da jeg ikke er alene og tænker at du kan bruge en god gennemskuelig timepris. Hiver du fat i mig så får du flere kunder.

Jeg tilbyder disse tjenester

  1. Seo
  2. Cro
  3. Webdesign
  4. Google ads
  5. Affiliate marketing

Fra samarbejdspartnere

  1. Webshop
  2. Logo design
  3. Ads sociale medier

Har du oplevet, at din hjemmeside falder i placeringerne, eller at den aldrig har fået de placeringer, der gør det godt for virksomheden. For mange annoncekroner? eller bare alt for lidt kunder. Så kan det hænge sammen med, at der ikke er lavet en fast aftale med et webbureau. Ja det koster, men nogle bureauer er dyrere end andre og nogen levere bedre end andre. Pris hænger ikke altid sammen med engagement. Jeg arbejder for mit eget firma. 

Markedsføring som webbureau tiderne skifter.

Det er ikke længere så simpelt som det var førhen at få en topplacering i google. Der måles på et hav af parametre, der kan forklares kort som: 

  1. brugeres oplevelse af at lande på din side
  2. hvor stærkt er dit domæne
webbureau aalborg

Google ads annoncering.

Alt efter hvad dit behov er, så er der også mulighed for at annoncere i google – altså placere din hjemmeside med en topplacering ved at betale for det. 

webbureau aalborg

Seo på din hjemmeside

Står du af en eller anden grund med en hjemmeside der ikke indeholder ret meget tekst. Så er der sket en større misforståelse! Det er tekst relevant i forhold til de enkelte sider og mængden af det, der er afgørende. Der kan også være andre fejl der gør, at siden ikke har det godt, så som mangel på indgående links eller duplikeret indhold.

Det vigtigste er, at vi får sat ind der, hvor man får det største udbytte for pengene, og det er ved at fokusere på de placeringer din hjemmeside har som ikke er en annonce. Lad mig give et bud på hvad det koster at få en markant stigning i organisk trafik for din virksomhed.

Du er eksperten i det du beskæftiger dig med, og nogen ting gør du sikkert på din egen måde og har din egen holdning til. Derfor vil det altid være et tæt samarbejde vedrørende din virksomhed. 

Kundens oplevelse - salgskonceptet

Mit eget koncept for at holde fast i kunden er lave priser, det klarer jeg ved, at have en virksomhed der ikke har ret store udgifter, og en bred vifte af muligheder for at indkøbe externe services til fordelagtige priser.

Hvad der er dit salgskoncept skal vi kikke på. Kvaliteten i forhold til prisen. Leveringstider, erfaring eller holdbarheden/effekten af dit arbejde. Så skal din hjemmeside optimeres til at sælge bedre (CRO – konverteringsoptimering) 

Eksempel.

Vi har øget den daglige trafik på din hjemmeside fra 50 til 100. 

Det har kostet X antal kroner og nu skal de tjenes hjem igen og så skal der skabes profit.

Der generes bare stadig kun 1 salg pr. 100 besøgende. Det skal laves om.

Hvorfor fokus på

Med en blog blev informationen søgt umiddelbart inden kunden fandt din hjemmeside. Det var altså ikke en tilfældig reklame. Derfor har jeg specialiseret mig i at bringe mere organisk trafik til hjemmesider.

En blog kan skabe en markant stigning i en hjemmesides muligheder for visninger med relevante søgetermer. Man kan nemmere specificere flere enkelte sider (blogindlæg) i forhold til søgeord. Derfor er det godt, at starte en blog som markedsføring. Det er en langsigtet, men også en vedvarende løsning med forholdsvis lave omkostninger.

Læs også