virksomhedsblog
Louise Jespersen
Louise Jespersen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Virksomhedsblog hvorfor din virksomhed bør have en blog

Markedsføring med en blog har lave omkostninger

Grunden til at denne form for reklame har lave omkostninger er, at der ikke er så meget spild. En potentiel kunde selv søgte efter netop det blogindlæg de fandt. 

Når din blog og indlæggene er betalt så ligger de til visning om og om igen. De kræver ikke megen vedligeholdelse for at bibeholde deres plads.

Udbyg din hjemmesides søgeord med en blog

Hvert blogindlæg i din virksomhedsblog er et sæt søgeord for sig. Derfor bliver det muligt at stå tilbage med mange flere relevante søgetermer på din hjemmeside. Det giver naturligvis meget bedre muligheder for mange flere besøgende. Når det så er sagt så er det en mere langsigtet process end så meget andet. Hvor stærkt et domæne du har er også med til at afgøre om din blog vil få succes.  Men efter som det er en faktor der også er med til a gøre din hjemmeside stærk så er det vejen frem.

At have alt indholdet på din hjemmeside.

At være synlig med alt hvad du beskæftiger dig med og have det specificeret ud på din hjemmeside er naturligvis godt. Du vil få et meget stærkere domæne fordi, at du har indholdet til de besøgende. De hopper ikke nær så let væk fra din hjemmeside og det er godt for din rangering i resultaterne.

Eksempel. Jeg får altså ikke kun de besøgende der spørger:

hvad er et blogindlæg? men også dem der søger efter; hvorfor en virksomhedsblog?

Så spørgsmålet er – indeholder din hjemmeside alt, hvad der er i din branche og er det gjort søgbart på den rigtige måde?

Skab flere kunder med blogindlæg

Flere besøgende skaber flere der vil købe noget. En blog vil skabe mange flere besøgende på din side.

Branding - Skabe sig et godt brand med en blog.

At være til stede og være velkendt i en branche vil være at brande sit virksomheden. Det vil være velkendt og synligt at du har den korrekte viden om det emnet i den branche du er i.

Nu er der mange steder online man kan synliggøre sin virksomhed. Jeg mener bare det bedste sted at holde sin fokus med sit budget er på hjemmesidens placeringer og brande på den måde. Dette fordi det er en ønsket reklame, da der blev søgt efter den, i stedet for en der blev vist om og om igen.

Det er i højere grand, at alt indholdet skal være til stede på din hjemmeside.

Nyttigt indlæg? - del gerne

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
blogide.logo