Reklamebureau i Nordjylland en blog er god og billig reklame

reklamebureau.aalborg.nordjylland
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Hvorfor en blog som

Det har lave omkostninger og det er ikke en reklame man vælger at se bort fra, Ignorere eller blokere. Det er en reklame man selv søgte på umiddelbart inden for at finde den.

Bestiller du en ny hjemmeside indrettet med en blog eller får opdateret din eksisterende hjemmeside. Så vil du få en let vej til en høj variation af søgeord i google. Det drejer sig om en længere tekst af god kvalitet så vil den skabe megen trafik til din hjemmeside her i Nordjylland eller på landsplan.

Tekster til din blog kan købes for et overkommeligt beløb, hvis du ikke har i sinde at skrive dem selv. Anno 2019 super plus har i forvejen seo tekster på 3 sider. Resterende tekster til bloggen skal til købes.

Det vil ikke være unormalt at ende med flere tusinde relevante besøgende om måneden, det er en meget lav omkostning at vedligeholde det. Derfor.

 

Blog ide

Jeg beskæftiger mig udelukkende med google som reklame; fagner at få flere kunder ind på din hjemmeside igennem google. Den skole jeg har gået på der spilder vi ikke tiden med socialemedier. Som reklamebureau har jeg specialiseret mig i at gøre det, jeg er skolet i. Det er den bedste, billigste og den mest vedvarende løsning at vægte bedre placeringer i google. Det er min klare overbevisning at hvis man ønsker at reklamere så er det stedet at bruge sine penge og sin tid. Tid er penge så tiden skal bruges rigtigt.

En blog udbreder muligheden for visninger i google markant, fordi man lægger mange flere sider til visning med hver deres søgeord. Den er god for alle de parametre som google måler på, samt at man opbygger et brand for sin virksomhed. Det er de mindre virksomheders helt store chance for at konkurrere med de større. Så hvis du ønsker at gøre god reklame i år 2019, uden at poste dine penge ud af vinduet, så er blogindlæg vejen frem. Når først de ligger hvor de skal så er det meget lave omkostninger at vedligeholde placeringen.

En effektfuld hjemmeside der afspejler firmaets koncept på den rigtige måde. Her er samarbejde vigtigt for at skabe god reklame for virksomheden. Eksisterer der ikke gode billeder af virksomheden har jeg en dygtig freelance fotograf tilgængelig til en overkommelig pris.

 

reklamebureau.blog.ide

Hvornår kommer effekten af en blog som reklame

Det afhænger i høj grad af om det er en ny hjemmeside eller et domæne der i forvejen ligger godt i google. Den konkurrence der er i forvejen på de enkelte indlæg og om indholdet på hjemmesiden er i orden – den tekniske del skal være sat ordentlig op, derfor er det godt at have en hjemmeside i wordpress. Der kan findes forskellige løsninger der fremskynder processen, det spænder imellem 1 til 6 måneder før effekten af at reklamere på denne måde kan mærkes markant. Dog har jeg i en ny blog ofte indlæg der rammer første side med det samme, men det er også de indlæg der vil få knap så megen trafik. De flere tusinde extra besøgende om måneden tager lang tid at bygge op.

Google adwords og nye kunder med det samme.

Du vil med din nye blog og den nye store variation af søgeord med fordel kunne gøre gøre brug af den type af annoncering i google der lægger dine sider på første side i google med det samme. Det er også en service blog ide tilbyder.

Hvad er en god reklame

En god reklame er noget der er præsentabelt og som har fulgt med tiden. Det må repræsentere bæredygtighed og vægte at skabe tillid. Vi ved vel alle godt at pris og kvalitet ikke altid hænger sammen derfor må man skabe sammenhæng imellem disse.

Hvor vi før hen viste reklamer hvor alle kunne se dem, så udvikler industrien sig til at målrette reklamerne så de passer til den enkelte. Det er i høj grad hvad en blog den gør da den vises ud fra søgninger modtageren selv valgte at søge på fra start.

Reklame og spild

Vi kender det alle idag, vi bliver bebombet med reklamer for vi har accepteret en cookie.
Tit har vi acepteret den for ellers kunne vi ikke se noget på siden, det den gør er at den giver muligheden for at bebombe os med reklamer. Ligesom hvis vi har søgt på noget på sociale medier eller i andre søgemaskiner. Til sidst kan det næsten blive for meget og skabe en modsatte effekt.

Re-marketing er ikke altid vejen frem, ikke der med sagt, at det ikke kan skabe profit.
Eksempel, jeg bliver bebombet med marketing reklamer alle vegne og jeg har ikke brug for dem, overhovedet!
De marketing folk jeg ønsker at gøre profit af har jeg selv specifikt valgt at følge, eller nøje udvalgt til at udbyde tjenester jeg ikke selv beskæftiger mig med. Intet af det kom som en reklame
jeg har selv gjort noget aktivt for at finde umiddelbart inden jeg fandt det jeg ledte efter.

Netop derfor mener jeg at det er godt at sætte sin tid og sit budget af på at reklamere på den måde at firmaet
vises frem umiddelbart efter en specifik søgning.

Del på facebook
Facebook
Del på google
Google+
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn

flere indlæg