Priser på webdesign i wordpress

bliv.fundet.i.google

Skal du bruge en ny hjemmeside er jeg klar til at hjælpe dig. Jeg er freelancer og beskæftiger mig med webdesign og med at få en hjemmeside til at blive synlig online til overkommelige priser.

unikt design

Jeg laver webdesign med:

Elementor Pro

  • Responsive design
  • Moderne
  • Brugervenligt

WordPress

  • Brugt at 33% af alle hjemmesider
  • Høj sikkerhed
  • Open source
wordpress aalborg

Søgemaskineoptimering

Jeg er specialiseret i on page seo og off page seo på hjemmesider. Det vil sige – jeg ved, hvad der skal til for at din hjemmeside får en god placering online. 

1

Tilbud.

Jeg skaber et webdesign der kan måle sig online med dine konkurrenter, derfor er tilbud individuelle.

  • webdesign
  • tekster
  • logo
  • seo
2

Pris.

Vurder din pris på et succesfuldt webdesign.

3

Aftale.

Du vurderer løbende udviklingen på design af din hjemmeside.

Når du er tilfreds med  din hjemmeside så modtager jeg betaling, derefter overdrages hostingen af hjemmesiden til dig og jeg effektuerer her efter den resterende del af seo arbejdet.

om dig

Du har en mindre virksomhed som du gerne vil have gjort synlig online. Du har brug for flere kunder og har brug for at din virksomhed præsenteres i tidens design så den afspejler dit firma.

Priser webdesign

Priser på webdesign bør indeholde den fulde overskuelige pris for succes online, ingen skal stå tilbage med en hjemmeside der ikke trækker kunder ind til deres virksomhed.

Læs en case på hvordan det er at stå med en usynlig hjemmeside

Case

Merete skriver…

Hvordan får man sin hjemmeside vist på google?

Det spurgte jeg mig selv om, da jeg stod med en fin hjemmeside, og kun familie og venner var inde og se på den. Som tekstforfatter er hjemmesiden mit vindue udadtil, og det er vigtigt for mig, at folk, der søger hjælp til tekster af forskellig art, kan finde mig. Men, men, min know how på området er stort set nul og niks, og selv om man kan finde alle mulige guider både her og der, så ville min hjerne ligesom ikke modtage oplysningerne. Jeg har simpelt hen ikke forudsætningerne (og tålmodigheden) for at sætte mig ind i det. Der var alt for mange muligheder og alt for mange måder at gøre det på – og man skal jo ikke tro at noget af det er gratis. BUM, så gik klappen bare ned – lukket for i dag! 

Jeg erkendte, at jeg ikke selv kunne finde ud af det, og hvad så? Ja så må man jo ha´ hjælp.

Hvem kan hjælpe? Ja, det er der mange, der siger, de kan, når man søger på google. Det er en jungle at finde rundt i, når man nu ikke har forstand på det. Mange mærkelige ord dukker op, og der er utallige steder at klikke. 11 sider  Oh My God! Det viste sig hurtigt, at de fleste af dem kostede for meget til min lille skrivegesjæft – og mit beskedne budget. Det viste sig osse, at mange af dem egentlig ikke var relevante i forhold til min søgning. Jeg var da lige ved at opgive, men fik så et tip af en gammel kollega. Det tip giver jeg gerne videre, for mund til mund metoden er guld værd for enhver lille selvstændig. blogide.dk – “Yes, den prøver jeg, det kan komme an på en prøve kan det”, tænkte jeg – og priserne var rimelige nok, hvilket absolut er et plus, for så er risikoen jo ikke så stor. 

Jeg har samarbejdet med Jonas om min hjemmeside i et års tid efterhånden og resultaterne viste sig i nogen henseender med det det samme og i andre efter en rum tid. Hvorom alting er, så var jeg hurtigt synlig på google, og det arbejde han har lavet, kan ikke gøres bedre – min hjemmeside ligger nemlig i top på mange af de søgeord, folk kan finde på at skrive. Det er lige der, jeg gerne vil være, og jeg har fået nok at se til. Jeg har sagt JA til de forslag, han har givet undervejs, og han har forstået at holde mine udgifter indenfor de aftalte rammer. Han holder løbende øje med, hvordan min hjemmeside rangerer, og jeg kan koncentrere mig om det, jeg er bedst til. Så hvis nogen nu spørger mig, om hvem der kan hjælpe, så kan jeg med overbevisning sige, at det kan Jonas fra: blogide.dk. 

Elementor pro wordpress hjemmeside

Elementor pro giver dig tidens lækre design og muligheden for selv, at redigere senere hen. Du kan selv tilføje extra billeder, ændre priser, tekst mv senere hen hvis du ønsker. Det er en avanceret træk og slip side bygger, hvor alle kan være med på det mest basale.

WordPress er en forholdsvis let tilgang til at bygge en hjemmeside, det gør det ikke ringere af den grund. Det er verdens mest populære open source content management system –

Ny hjemmeside til visning i søgeresultaterne.

Når jeg bygger din hjemmeside, så arbejder jeg samtidig på, at få dig op i søgeresultaterne.

Det kræver indsigt at præsentere din virksomhed, derfor er det et tæt samarbejde.

Mit firma hedder blog ide. Det gør det fordi, at have en blog på sin hjemmeside er en nem mulighed, for en stor variation af søgeord, inden for netop det du beskæftiger dig med. Jeg er beliggende i  Aalborg Nordjylland, men om du kommer fra Aarhus, København, Odense, Esbjerg, Næsted eller et helt tredje sted i Danmark, er lige godt, jeg arbejder med kunder fra hele landet.