Digital markedsføring Aalborg

blogide

Står du og mangler kunder og vil gerne markedsføre din virksomhed så kan dette indlæg være lige noget for dig.

Med en blog på din hjemmeside kan du nemt markedsføre din virksomhed på en moderne, effektiv og omkostningslav måde. Hvordan det hænger sammen vil jeg her forklare så det er let at forstå.

Til hver enkelt side på din hjemmeside tilhører et sæt søgeord, et blogindlæg er også en side. Derfor vil du komme til at spænde over mange flere forskellige søgetermer, så man kommer til at bredde sig meget mere ud. Du kunne godt bare have en masse flere sider på din hjemmeside. Men med en blog der følger forskellige andre fordele. Kunden kan have mulighed for lettere at navigere i siderne, eller ej. Det her blogindlæg kan andre brugere på min hjemmeside ikke se i min blog da det er område specifikt på Aalborg så har jeg sorteret det fra i den normale indgang i min blog, da jeg stadig tilbyder en landsdækkende service.

At oprette et blogindlæg er let og lige til, og strukturen i emnerne hænger sammen, det gør det ikke på samme måde hvis man bare opretter en masse extra sider.

Hvorfor har det lave omkostninger at markedsføre med blogindlæg.

Hvorfor det er godt at markedsføre med blogindlæg. Med et blogindlæg der køber du en tekst og får en til at lægge det på din blog, eller skriver teksten selv og lægger på selv på.

Er alt for arbejdet gjort ordentligt så får indlægget en god plads i google og bliver liggende der, uden at kræve den store vedligeholdelse. Det er meget forskelligt, men et eksempel kunne være at et enkelt godt langt blogindlæg ville koste dig 2500,-kr alt inklusiv og lad os sige bare 500 visninger om måneden i 2 år. Det er 12.000 visninger, hvad er bedre markedsføring? Det bliver endnu bedre, de 12000 visninger var noget kunden selv specifikt søgte på umiddelbart inden man fandt indlægget, og landingsiden var meget mere specifik end ellers. Det skal jo selvfølgelig lægges til regnestykket at det har kostet en del at skabe sig en hjemmeside der ligger godt i søgeresultaterne.

Vi arbejder os vej til at hjemmesiden har en god rangering. Altså den ligger ret godt i søgeresultaterne. Her efter stadig ikke nok kunder? – der er mange forskellige typer af online annoncering som facebook, remarketing osv. Det kan være svært at holde rede i, og hvad virker? Det er jo med reklamer; når den er vist så skal der vises en ny og det koster hver gang. Brug din hjemmeside – det er derfor du har den.

Blog ide Aalborg

Hos Blog ide kan jeg tilbyde dig at trække flere kunder ind på din eksisterende hjemmeside eller bygge dig en helt ny med bedre indhold.Det er med fokus på at starte en blog.

Der tilbydes kvalificeret arbejde til en pris der er en ægte nordjyde værdig. 

Strategi for markedsføring

Strategien for markedsføring af din virksomhed i Aalborg bestemmer du. Jeg tilbyder at hjælpe med det jeg er bedst til. Det er teknisk optimering på hjemmesider og at få blogindlæg til at ligge godt i google. Jeg bygger og ombygger wordpress hjemmesider. Jeg vil gennemteste på hvilke søgetermer din hjemmeside ligger godt på og sætte ind der, hvor du ikke er tilstede med en god plads i Google. Det gøres med blogindlæg. Det vil komme til at betyde mange flere kunder for dig, hvis du får bedre placeringer i Google på alle de relevante søgetermer. Det er en holdbar løsning i længden, som vil drive en jævn strøm af kunder ind til dig.

Google ads som markedsføring af din virksomhed i Aalborg.

Jeg har mange års erfaring med Google ads. Har du brug for flere kunder nu og her, og ikke kan vente til din hjemmeside rangerer bedre, så er det også muligt at få mig til at sætte Google ads op for dig, så du med det samme får flere kunder ind. Prisen for annoncerne varierer alt efter konkurrencen. Det sådan at når man er rigtig dygtig til at sætte det op, så kan man presse prisen pr klik ned, så den bliver så lille som muligt.  Jeg sætter ikke bare din annoncekonto hos Google på auto – jeg tager mig rigtig godt af manuel budjustering.

Kaste penge i annoncer eller min hjemmeside er det ikke dumt?

Hvad du beskæftiger dig med, og hvad du tjener på en kunde, og hvor god du er til at holde fast i kunden med den service du leverer, er op til dig. Men hvis det eksempelvis koster 80 kr at skaffe en kunde så må du spørge dig selv, om det er det værd for at få flere kunder. Du er den der kender avancen i din virksomhed.

Markedsføring hvordan og hvorledes

Da jeg selv holder til nær Aalborg, kommer jeg gerne forbi til en samtale. Ellers taler vi sammen i telefonen og finder ud af hvad der er bedst for jer. Kontakt mig med lidt info og gerne et link til jeres hjemmeside.