Digital markedsføring Aalborg

markedsføring aalborg

Digital online markedsføring i Aalborg nordjylland kan gøres på mange måder. Jeg har valgt, at beskæftige mig med det jeg har oplevet som den billigste og bedste løsning, organisk trafik. Det vil sige, den trafik der kan drives forbi din hjemmeside uden der skal betales for en annonce. Det betyder dog stadig at det er forbundet med omkostninger de er bare lavere. Jeg er freelancer med markedsføring og med det følger nogle fordele.

 

Mine online digitale markedsføring tjenester.

Seo

Ros

Google ads

Udvikling af hjemmesider.

 

Da du kom ind på dette indlæg så har du formodentlig søgt på markedsføring Aalborg måske i kombination med digital eller online? Hvis jeg har ret, så er du kommet til det rigtige sted.

Hvorfor har det lave omkostninger at markedsføre med blogindlæg.

Hvorfor det er godt at markedsføre med blogindlæg. Med et blogindlæg der køber du en tekst og får en til at lægge det på din blog, eller skriver teksten selv og lægger på selv på.

Er alt arbejdet gjort ordentligt så får indlægget en god plads i google. Det bliver liggende der, uden at kræve den store vedligeholdelse. 

Eksempel på prisen.

Det er meget forskelligt, men et eksempel kunne være – et enkelt godt langt blogindlæg ville koste dig 1500,-kr alt inklusiv og lad os sige bare 500 visninger om måneden i 2 år. Det er 12.000 visninger, hvad er bedre markedsføring? Det bliver endnu bedre, de 12000 visninger var noget kunden selv specifikt søgte på, og landingsiden var meget mere specifik end ellers. Det skal jo selvfølgelig lægges til regnestykket, at det har kostet en del at skabe sig en hjemmeside der ligger godt i søgeresultaterne og den kræver løbene forbedringer.

  • Brug din egen hjemmeside – det er derfor du har den.

Blog ide Aalborg

Hos Blog ide kan jeg tilbyde dig at trække flere kunder ind på din eksisterende hjemmeside eller bygge dig en helt ny med bedre indhold. Det er med fokus på blogindlæg

Der tilbydes kvalificeret arbejde til en pris der er en ægte nordjyde værdig. 

Strategi for markedsføring

Strategien for markedsføring af din virksomhed i Aalborg bestemmer du. Jeg tilbyder at hjælpe med det jeg er bedst til. Det er teknisk optimering på hjemmesider og at få blogindlæg til at ligge godt i google. Jeg bygger og ombygger wordpress hjemmesider. Jeg vil gennemteste på hvilke søgetermer din hjemmeside ligger godt på og sætte ind der, hvor du ikke er tilstede med en god plads i Google. Det gøres med blogindlæg og optimering af de enkelte sider. Det vil komme til at betyde mange flere kunder for dig, hvis du får bedre placeringer i Google på alle de relevante søgetermer. Det er en holdbar løsning i længden, som vil drive en jævn strøm af kunder ind til dig.

Google ads som markedsføring af din virksomhed i Aalborg.

Jeg har god erfaring med Google ads. Har du brug for flere kunder nu og her, og ikke kan vente til din hjemmeside rangerer bedre, så er det også muligt at få mig til at sætte Google ads op for dig, så du med det samme får flere kunder ind. Prisen for annoncerne varierer alt efter konkurrencen. 

Markedsføring hvordan og hvorledes

Jeg holder til i Nørresundby Aalborg og kommer jeg gerne forbi dig til en samtale. Ellers taler vi sammen i telefonen og finder ud af hvad der er bedst for jer. Kontakt mig med lidt info og gerne et link til jeres hjemmeside.