Markedsføring af virksomhed

Jeg er freelance specialist i disse typer af markedsføring vedr. en virksomheds hjemmeside.

1. Organisk trafik – det er den trafik, din hjemmeside kan få i google, uden en betalt annonce. (også kaldet en SEO-specialist)

2. Google ads – betalte annoncer i google.

3. Konverteringsoptimering – optimere din hjemmeside til at generere flere kunder. (CRO)

Betalte søgeannoncer

Betalt søgning på et givent budget involverer reklame online på søgemaskiner eller på tilgængelige hjemmesider. Du kan betale for denne reklame på to måder: ved at betale hver gang en bruger klikker på din annonce (Betal pr. Klik eller PPC), eller hver gang den vises (Pris pr. Visning – CPM).

Betalt søgning går også under mange andre navne Pris pr. Klik (CPC), sponsoreret liste, betalt placering eller Search Engine Marketing (SEM). Ved at oprette en betalt søgekampagne, kan du teste nye søgeord og markedsføre ideer og forbedre din synlighed. Når det bruges sammen med en organisk vækst strategi kan du virkelig maksimere din rækkevidde. Jeg anvender typisk Google ads CPC.

Optimering af konverteringsfrekvens

Optimering af konverteringsfrekvens (konverteringsoptimering eller CRO) er processen med at optimere udseendet og layoutet på din hjemmeside, så besøgende bliver mere tilbøjelige til at konvertere til kunder, og dermed skaber en bedre fortjeneste for dig.

For at gøre dette arbejder jeg tæt sammen med dig om at skitseret dine centrale målsætninger. Det kombineres med min erfarne viden om de bedste værktøjer til at spore og optimere. Jeg som CRO-ekspert hjælper med at få din hjemmesides til at konvertere besøgende til kunder. Jeg bruger en forud beregnet tilgang, evaluerer din CRO-strategi og webstedets fremskridt konstant og tester tidligere vellykkede hypoteser for at skabe forbedringer, indtil du får de bedst mulige resultater.

Hvorfor en blog?

Til hvert blogindlæg tilhører et sæt søgetermer. Med flere indlæg på din hjemmeside råder du over mange flere sæt søgeord. Sådan kommer du til at generere en omkostningslav, lokal  eller landsdækkende markedsføring af din virksomhed.

Lokal markedsføring af virksomhed

Flere besøgende på hjemmesiden.

Når en blog er sat op korrekt og der er lagt en del indlæg på, så vil trafikken på din hjemmeside gradvist begynde at stige.

En blog på en hjemmeside er en god investering fordi effekten af den er vedvarende med en meget lav omkostning at vedligeholde. Der vil altså blive ved med at komme flere besøgende til virksomheden. Det er ikke en tilfældig reklame – det er en ønsket reklame for kunden søgte efter det umiddelbart inden man fandt det man søgte.

blogide.dk.logo