kan man leve af at skrive tekster

leve.af.at.skrive
Photo by Paige Cody on Unsplash
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest
Ja det kan man - har du lyst til at skrive tekster og gerne vil leve af det

At få dine tekster ud til læsning nu om dage er det nemmeste i verden. Man behøver ikke længere skrive en god bog; for her efter at håbe på at få den udgivet. Nu til dags så klikker man bare selv udgiv!  Er du træt af dit vante job og mener du har noget på hjertet, så kan du nemt komme til at leve af at skrive tekster. Med din egen hjemmeside sat rigtigt op, og med en blog så kan du nemt få dine tekster online.

Mener du at jeg skal være blogger? Ja det er præcis det jeg mener, det er ikke kun for unge mennesker der er gode til at tage billeder og videoer af dem selv og lægge dem ud på sociale medier. En god blog er en hjemmeside fuld af indlæg, der dukker op når læseren har søgt på det i google. Det kræver at du har det rigtige fundament at starte ud med, starter du ud med det forkerte fundament at lægge dine tekster online med, så vil det ikke komme til at gå som beskrevet i de næste afsnit.

Succes med dine tekster

Når du har været vedholdende længe, og har skrevet lange tekster med godt indhold, og postet dem i din blog, så vil dine tekster få mange læsere. En hjemmeside med en blog der har rigtig mange læsere er en meget større indtægts kilde end man lige regner med.

Ser du – den trafik der er på siden omhandler et emne, inden for det emne forgår der en masse handel i Danmark eller udlandet for den sags skyld, hvis du er god til at skrive på engelsk. Med andre ord så er der en masse firmaer der har interesseret i den trafik din side den har.

Hvad kan jeg skrive tekster om og hvordan

Du kan skrive om hvad som helst – det er godt hvis du har lidt interesse i det, for der skal skrives mange indlæg. Man skal have tålmodighed med det, for det vil højest sandsynligt tage sin tid før trafikken på siden eksploderer.

Det vil være en fordel hvis man ikke vælger et emne, hvor der er alt for megen konkurrence. Og igen, jeg har lagt mig selv ind i mængden af hele Danmarks webbureauer i konkurrence med de dygtigste webdesigners og marketing folk der er i branchen, men har erfaring med på forhånd, og har valgt at koncentrer mig om at få tekster til at rangere godt online.

Det jeg kan er at hjælpe firmaer der tilbyder en tjeneste, eller butikker der sælger en vare, eller som her at oprette sin egen blog og få succes med den. Som jeg oplever det så er det vigtigt at tro på det, og specificere sit emne på den rigtige måde. Er der stadig megen konkurrence så må vi bare skrive tekster der er bedre, have lidt mere tålmodighed, og i øvrigt være ligeglade med hvad andre folk tænker, vi gør det til vores eget, for det gør det unikt.

Mængden af besøgende vil eksplodere hvis bare du fortsætter med at skrive. Vi taler om 20 – 50 indlæg over 6 – 12 måneder, længden på dine tekster er et sted imellem 900 og 3000 ord. Længden og kvaliteten på indlæg bør afhænge af konkurrence på andre indlæg i top 3 på side 1. i google.

Man slipper ikke afsted med at lave en tekst der er dårligere end deres. Du bestemmer selv hvornår du vil skrive, så det kan du skaktens gøre ved siden af dit almindelige job, du kan endda holde så lange pauser det passer dig, nu er du din egen chef. Hver gang du poster et indlæg, så har du sat en aktie mere ind på kontoen!

it expert som tekstforfatter online

Nej behøves ikke! Selve din blog der kræves ikke den store viden om håndtering af en hjemmeside når først den er sat op. Den basale viden er rigeligt og den kan jeg eller youtube hjælpe dig med. Hvad du får brug for at vide er, hvordan du skriver den rigtige overskrift til dit indlæg i forhold til relevante søgetermer. Altså hvad søges der rent faktisk på i google.

Faktiske måder at tjene penge på dine tekster

Der er et hav af muligheder for opsætning af reklamer på din side der automatisk vil generere en indkomst baseret på antallet af visninger som google adsence mv. Der er muligheden for enkelte specifikke reklame bannere. Enkelte links i dine indlæg. Oprette din blog hos weablog og tage imod bestillinger på indlæg til netop din blog. Men først og fremmest så skal vi have lavet en velfungerende blog der har meget trafik. Så vil du leve af at skrive tekster så holder vi fokus på at få det rigtige fundament for at starte en blog, det er vejen til at komme til at leve af at være tekstforfatter online. Her efter begynde vi at skrive indlæg.

Når dine gode tekster på din blog har mange læsere.

Når først der er mange der læser dine tekster, så bliver du helt sikkert stort set automatisk interessant for virksomheder, der er stødt på dit blogindlæg der lå på første side i google. Du vil ofte blive kontaktet og vil kunne sende tilbud ud med priser. Dette er også en af årsagerne til hvorfor det er godt at have sin egen blog, der er ingen grund til at give halvdelen af fortjenesten væk til andre.

skrevet af jonas blogide.dk

Hvorfor min egen blog til at poste mine tekster i.

Man vil med en blog der er specificeret omkring et emne for sig, komme til at have et meget stærkere domæne i den sidste ende. Du er den der står med rettighederne til det skrevne og du sætter selv dagsordenen. Får du postet dine indlæg andre steder så er fortjenesten meget mindre. Jeg bygger hjemmesider specielt indrettet som blogs i wordpress fordi det er det bedste det klarer størstedelen af søgemaskineoptimeringen for dig automatisk og du vil stå tilbage med noget som er let og brugbart at gå til. Samtidig så vil siden ligger på en server i Danmark hvilket er rigtig godt hvis sidens læsere er fra Danmark.

Del denne post med dine venner.

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin

XML Sitemap