Hvorfor blogge Top 10 gode grunde til at begynde at blogge

Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Tak fordi du læser med.

Sidder du med overvejelser omkring at begynde at blogge så læs godt med her hvorfor.

1. Penge - man tjener penge på at blogge

Det virker som noget nogen har været heldige med, sådan er det ikke. Har du lysten til at skrive så kan du få succes med at blogge og tjene flere penge på det end du kunne forestille dig. Man kan leve af at skrive tekster online.

2. Det er nemt at få succes med at blogge.

Når jeg siger at det er nemt at få succes med at blogge så er det fordi at det er det. Når bare man starter ud med det rigtige fundament. Din egen hjemmeside sat ordentlig op med en blog. Så er det nemt – så nemt som hårdt arbejde og vedholdenhed er for dig. For der skal skrives mange lange tekster.

3. Det kan starte som en bi-beskæftigelse.

Det kan tage form og fart at blive blogger imens resten af dit liv fungerer. Afsæt en rum tid hver dag, skriver du lidt hver dag så kommer du hurtigt langt.

4. Lave udgifter at være blogger.

Det er ikke den store chance du tager hvis du starter en blog, du kommer ikke til at stå i gæld for resten af livet. Det er udgifterne til at holde en hjemmeside kørende og lidt. Meget lave udgifter.

5. Tænk sig at leve af sin hobby.

Har du en interesse i livet så er det oplagt at blogge om. Det er nemelig at foretrække at skrive om noget man har lidt erfaring med i livet. Det gør det nemmere at blive blogger. Har det ikke været en hobby så er det lige godt, lysten skal bare være der til at skrive om det.

6. Promover en virksomhed med en blog

Det er klart at det er en succesfuld vej at gå for en virksomhed. Så har du en virksomhed så vil tekster i en blog være en god vej til at få flere kunder. Det vil skabe for salget at være blogger.

7. Det kreative aspekt ved at være blogger.

Det er sundt at være kreativ. Og fedt at dele sin viden det kan også være en fin vej til at skabe netværk i sit liv.

8. Få frihed bliv din egen chef som blogger

Bestem dine egne arbejdstider – dine egne pauser – drik og spis ved computeren hvis det passer dig

9. Selvudvikling

Ved at skrive, skabe og få succes vil selvtilliden vokse. Lige som at læring vil være en del af processen, man lærer mere om sig selv og om det man beskæftiger sig med.

10. Udvikle dine IT færdigheder som blogger

Det er ikke nødvendigt at være den store haj til IT. Dog skal man selvfølgelig lære at oprette et blogindlæg og lære at finde ud af hvordan man tjekker for de rigtige søgeord i sin overskrift på indlægget.

Det er en service at lære hvordan der indgår hvis du bestiller en blog af mig hos blogide. Så vil du stå med det rigtige fundament for at komme for gode placeringer i google med dine indlæg og skabe trafik på din side.

del

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin