hvor langt er et blogindlæg

Hvor langt er et blogindlæg

Hvis du vil få trafik på dit blogindlæg, så er det et godt spørgsmål du har stillet, da du søgte i google på, hvor langt er blogindlæg bør være. 

400 til 3500 ord – det svarer vel egentlig ikke på dit spørgsmål? – det gør heller ikke det her indlæg særlig langt. Et af de indlæg der får mest trafik på min side er et kort indlæg. Men det interessant og korrekt nok til, at man bliver hængende på siden og det er en faktor man skal huske når man prøver, at gå efter at skrive et langt indlæg.

Vil du gerne have mange besøgende på dit blogindlæg? Hvorfor skulle vi ellers spørge om, hvor langt det skal være…doohh….Mr. Jonesss…….Læs resten : )

Lange indlæg har den bedste chance

  1. Ja lange indlæg har den bedste chance for trafik. Jo mere man kan afdække om et emne jo bedre. 
  2. Jo mere man specificerer sit indlæg, jo større chance for trafik.

De to ting hænger ikke så godt sammen fordi –  jo mere specifik en titel på et indlæg er, jo mindre er der at skrive om. Derfor kan man let komme til, at bevæge sig for meget ud over emnet, og ranke på ord der ikke burde være i det indlæg.

Derfor er det min påstand, at hvis du specificerer dit indlæg grundigt, altså som her; jeg går efter den specifikke titel der er på dette indlæg, i stedet for at gå efter hvordan man får et indlæg til, at have en god placering som helhed, så vil en doktorafhandling ikke være det der er alt afgørende. 

Forsøg

Vi finder ud af det en måneds tid eller to fra den dato, hvor jeg postede dette indlæg. 27-04-2020. Hvordan ligger det på denne søgning nu. og hvor lange er de indlæg der ligger over og under ?  > Hvor langt er et blogindlæg <

Dette er på 530 ord. Nyt faneblad tak, bliv hængende på min side, jeg skal leve af den tid du bliver på siden, tak for hjælpen. : )

Man kan tælle ord hurtigt online her wordcounter.net

 

Stærke domæner

En hjemmeside der rangerer godt i søgemaskinerne – har mange indgående links. Sådan en side kan nemmere slippe afsted med et kortere indlæg, du kan tjekke din hjemmesides link profil her hos ahrefs gratis. Det kan give dig en indikator på, hvor stærkt dit domæne er i forhold til de andres.

Så jeg skriver bare løs?

Ja, skriv og hold dig til emnet. Så længe du kan skrive uden for mange fyldord, så det ikke bliver kedeligt at læse.

Hopper brugeren hurtigt ud fra dit indlæg, vil det være uheldigt, for søgemaskinerne aflæser den tid en bruger er på siden. Smutter de hurtigt igen, så er det en indikator på, at du ikke har det indhold på siden der besvarer søgningen. Der er meget, at tage højde for i et blogindlæg, ud over hvor langt det bør være.

Underoverskrifter gør det nemmere, at skrive et langt indlæg, så kan du finde på flere relevante underoverskrifter, så er det bare at skrive konkret under dem. 

Konklusion

 

1. Tjek længden på konkurenternes indlæg på den givne søgning

2. Tjek styrken på dit og deres domæne

 

 Når ikke der rigtig er mere at skrive, så stop.

hvor langt bør et blogindlæg være

Nyttigt indlæg? - del gerne

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
blogide.logo