freelance.tekstforfatter

Freelance tekstforfatter til online tekster

Her på siden kan du finde en dygtig freelance tekstforfatter. Da jeg ofte selv bruger en tekstforfatter, så anbefaler jeg her dem som jeg synes er gode. Ud over mig selv så er de ikke en del af Blog Ide, men anbefalet fordi de er dygtige til prisen.

En freelance forfatter til online tekster er en, som ikke er ansat hos andre, og som kan skrive gode tekster, der kan skabe værdi for virksomheder små som store.

Hvad kan en dygtig freelance tekstforfatter til online tekster

For at være dygtig som skribent af online tekster er det vigtigt at forstå, hvordan man får tekster til at rangere, så de får en god plads i søgemaskiner som fx. google. Det er ikke sådan lige til. Forfatteren må have forstand på planlægning af søgeord og være vel vidende omkring, at tekster til hjemmesider adskiller sig væsentligt fra andre typer af tekster. Det er ikke kun forfatterens ansvar, man må også have forstand på at lægge teksterne online på den rigtige måde.

Hernæst så er det af min opfattelse, at de tekster som skrives af dem som har erfaring fra eget liv om emnet, det bliver de bedste tekster. Eller hvis man har skrevet om emnet før. Skal prisen hænge sammen for alle, så må det være rimelig let at skrive tekster, og det er det, hvis man i forvejen har et indgående kendskab. Ligesom det vil være svært at forsøge at skrive dybdegående unikke tekster uden at hapse lidt fra her og der, hvis ikke man selv har erfaring fra emnet.

Tekster til et mere personligt arbejde

Nogen typer af virksomheder har brug for tekster, der har et særligt præg over virksomhedens måde at gøre tingene på. Her vil man typisk først modtage et udkast med spørgsmål, her næst så må samarbejde spille en større rolle end ellers. Her gælder det altså om at åbne sin mund og få meldt ud fra start, så man får tekster man er tilfreds med.

Et mere personligt præg til mindre virksomheder. Det kan være små personlige historier der fortæller om hvordan I helt specielt skaber kvalitet i jeres arbejde. For nogen vil denne type af personlige tekster skabe en stor værdi, ikke mindst fordi teksten bliver særligt unik, samtidig med at den skaber belæg for salg. Samarbejde!

Typer af online tekster

Reklametekster er mindre fangende tekster, der skal sælge med meget få ord.

Produktbeskrivelser er mindre tekster der beskriver en vare, typisk på en webshop.

Kategoribeskrivelser er længere tekster der beskriver en kategori, typisk på en webshop. De har til opgave at skabe værdi for hele varegruppen i form af en god placering i søgemaskinerne

Seo tekster er lange tekster, der tjener det formål at få en enkelt side eller et blogindlæg til at have en god rangering.

freelance.tekstforfatter.online

Tekst til præsentation af virksomhed

Hos specielt personligt ejede virksomheder ville det være teksten på “om” siden. Der præsenteres virksomheden, hvem, hvad og hvordan. Det er en vigtig tekst, der må ligge i stilart med selve virksomheden. Denne side giver den forståelse for søgemaskiner, at her er tale om en virksomhed. Desuden er den ofte er besøgt af potentielle kunder.

Forsiden kan ofte også være til præsentation af virksomheden. Den er også ofte besøgt af potentielle kunder, der er kommet ind via en anden side. Samtidig så rangerer din forside forhåbentligt på de ord, der er de vigtigste, så det er altså en lidt mere vigtig tekst end normalt.

Disse er absolut vigtige tekster, de er grundstenen i hvordan din virksomhed præsenteres. Mange andre tekster kan mere have det formål at trække kunder ind, men det er selvfølgelig også vigtigt at man har en ordentlig oplevelse af den enkelte side man lander på. Tekstforfatter til præsentation af virksomhed går det ikke at spare på.

Tekstforfattere af forskellige generationer

Vi er alle forskellige og har hver vores særlige måde at se tingene på. Hver generation har sit særpræg og sine særlige forudsætninger, og det liv der leves, de valg der tages giver selvfølgelig en masse forskellige erfaringer. Det afspejler sig også i det sprog man anvender. Eksempel; skal man bruge en forfatter til en tekst til sin blog angående noget der henvender sig til unge mennesker, så kan det være en god ide at vælge en forfatter af den yngre generation. De har deres særlige måde at skrive på, som henvender sig til de yngre, og de har bedre kendskab, til hvad der er fængende for den yngre generation. Kendskab til ting vi andre ikke har kunne følge med i. Og omvendt hvis vi mangler tekster til noget der kræver mere livserfaring og henvender sig til de lidt ældre.

Hvorfor bruge en forfatter til tekster online

Fordi det er afgørende for din sides placering, og afgørende for hvor godt det du udbyder kan sælge. Din hjemmeside, den vurderes bla. ud fra om du har indholdet til stede på din hjemmeside. Derfor er det vigtigt at have de her længere tekster, der beskriver alt, ligesom det er vigtigt at have nok sider til at komme omkring de søgeord, der burde være til stede. Samtidig så har man brug for et godt salgskoncept, hvis man skal sælge noget.Kontakt en dygtig tekstforfatter

 

  • De angivne priser er estimerede priser
  • Kontakt og få et tilbud

 

God oversættelse, Korrektur og omskrivning kontakt Mette sprogtiltiden.dk

Nyttigt indlæg? - del gerne

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
blogide.logo