freelance seo specialist

Freelance seo specialist

Skal din hjemmeside have udbygget sine trafiktal markant? En seo freelancer kan være en nødvendig, men også en billig løsning. Jeg er beliggende nær Aalborg i Nordjylland men beskæftiger mig som specialist i søgemaskineoptimering med kunder fra hele Danmark.

Du er sikkert landet i dette indlæg med en kombination af en søgning på seo freelancer med eller uden ordet specialist eller konsulent. Måske en tilføjelse af en lokal afgrænsning i søgningen såsom Aalborg, Nordjylland. Du er havnet det rigtige sted.

Teknisk SEO

Som SEO-ekspert vil jeg kigge nærmere på din hjemmeside og analysere med værktøjer. Noget af det jeg vil kigge nærmere på er hjemmesidens søgeordsplanlægning og linkprofil for at nævne nogle få. Gennem en teknisk analyse lærer jeg din forretnings placeringer online at kende. Når jeg ved hvad der fungere og hvad der ikke er teknisk optimal seo, så forklarer jeg dig på almindeligt dansk, hvordan du tager din hjemmesides online placeringer til det næste niveau. Med de bedste seo anbefalinger, vil du opnå en langt større succes online med lavere omkostninger.

 

Med den hårde konkurrence der er på placeringerne i google, er det nødvendigt mere eller mindre konstant at optimere og udbygge indhold. Derfor vil det være at foretrække at have et fast samarbejde for os begge. Din hjemmeside fortsætter forhåbentlig med at udbygge sit indhold, for det gør dine konkurrenter. Jeg sætter mig ind i det virksomheden beskæftiger sig med online, og kender hjemmesidens seo, derfor er det lettere at gå til og arbejde med, og mindre tidskrævendende senere hen.

Indhold på en hjemmeside

Indholdet på din hjemmeside har stor betydning og benævnes af seo folk verden over nu til dags som “Content is King!”.

Gode Seo tekster er en nødvendighed. De færreste vil læse alt teksten på denne side, det er i høj grad så korrekt tekst som muligt, men det er også søgeordoptimeret og forsøger at afdække så meget som muligt. Jo mere der kan afdækkes korrekt på en enkelt side, jo bedre chance for en god placering. Det skal ses sammen med at din hjemmeside bør indeholde alt hvad du beskæftiger dig med indenfor din branche og måske hvad brugeren i den forbindelse også kunne være interesseret i.

 

Indholdet bør holde fast så brugeren bliver hængende på hjemmesiden så længe som muligt, netop den tid aflæses af søgemaskinerne..

seo specialist

Søgeordsplanlægning.

At forstå at planlægge søgeord med et værktøj, og implementere rent teknisk på din hjemmeside, er ikke så svært at lære. Det handler mere om at følge med tiden da udviklen online går stærkt.

Når ord og termer skal sætte sammen så spiller erfaring en rolle. At kunne tænke ud over sig selv for at finde på nye er vigtigt når man ikke altid skal bruge de ord man selv er ekspert i. Jeg er hverken elektriker, murer, tømrer, frisør, bager, vvs, maler, eller ejer en restaurant dog ved jeg en lille smule om de fleste ting med den livserfaring jeg har og mine tidligere cases.

Tekniske værktøjer er kun en hjælp, der skal også en til at køre med entreprenør maskinerne. Vil du have en freelance seo specialist der har god erfaring til en lav pris ?

Nyttigt indlæg? - del gerne

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
blogide.logo