Få online succes i virksomheden med en blog

vækst.virksomhed
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Skab bedre placeringer for din hjemmeside på flere søgeord med en firma blog på egen hjemmeside. Få succes i din virksomhed med online marketing, med særlig fokus på google.

Få flere kunder. Det kan gøres på mange måder, og den bedste af dem er hvis du kan skrive, fordi at god tekst er det væsentlige der får din side op i google. Jeg har mulighed for at bestille tekster til din firma blog, hvis ikke du vil skrive dem selv.  Når jeg her taler om blogging, så er det i den forstand, at vi har vores eget website indrettet med en blog. Det er nutidens absolut hurtigste, billigste og mest sikre vej til at drive en masse kunder forbi din virksomhed.  Tiden hvor man bare kunne indtaste lidt søgeord i virksomhedens hjemmeside er forbi for længst!

 

Blogindlæg som kilde til mange kunder

Gode velskrevne blogindlæg er kilden til en god plads i google. Vi er i år 2019 og der skal være godt indhold på en webside, der må ikke mangle noget.

Når man nu starter en blog med det formål at promovere sin virksomhed, er det vigtigt at få en god start, så ikke man fejler i processen. Der skal laves mange indlæg i bloggen over længere tid, før det endelig resultat kommer til syne, og det er vigtigt, at det gøres med det rigtige fundament. Læs mere om hvorfor starte en blog eller bestil din egen blog.

blogide

Virksomhedens online konkurrence og søgeord i google.

Du har sikkert mange konkurrenter – jo før du vælger at have en blog om det du beskæftiger dig med jo bedre. Det er vejen frem.

Det er det fordi at du fordobler dine søgord mange gange og gør din hjemmeside til et sted hvor der sker noget. Samtidig så kommer du til at have indholdet for det du beslæftiger dig med og det kan google godt lide. 

Nu er vi der hvor en hjemmeside skal have præcis det kunden søgte efter. Desuden har du med den megen konkurrence ikke kun brug for at være en af de aller øverste i Google, men også brug for at kunne brede dig ud over mange søgeord. 1 webside indeholder muligheden for at have 2 hovedsøgeord en kombination af 2 ord plus lidt tillægsord. Derfor er det godt at man nemt kommer til syne med flere sider og hvert blogindlæg udgør en side for sig.

Boost din virksomhed online med Youtube

Et extra boost til din virksomhed kan være YouTube videoer. Det er en extra mulighed for at genanvende de samme søgeord igen. Det koster ikke noget, og der er ikke den samme konkurrence. Det vil også få folk til at blive hængende længere på dit indlæg, hvis der er en video i det, og det er det, der lige netop er meningen. Folk skal blive hængende på siden. Samtidig så driver det kunder fra YouTube til dit blogindlæg, og derfra videre til din ”om dig ” side. Herfra til kontakt og priser osv.

Opret din virksomhed i google

Opret din virksomhed i google for visning i maps og for at kæde din virksomhed sammen med område/land. Der er mange små tips til hvordan du bedre kan markedsføre din virksomhed og få flere kunder og det her er helt sikkert et af dem. 

opret en virksomhedsprofil gratis

Google My business

Få dine kunder til at anmelde dig i google og skab tillid. 

Bestille en blog for succes med virksomhed

Hos mig kan du bestille en professionel blog, der er let at vedligeholde. Den vil også være sat op således at dine blogindlæg let vil rangere godt i Google. Læs mere om mig her

Kommer der nye kunder til min virksomhed med det samme?

Der kommer mange flere kunder, men man skal have tålmodighed med det. Det kræver, at der bliver skrevet mange gode indlæg. Der vil typisk begynde at komme trafik på siderne efter nogle måneder, og mængden af trafik vil så stige hen over de næste måneder. Det tager imellem 4 og 10 måneder inden effekten af at få sig en blog rigtigt kan mærkes. Der findes metoder der kan fremskynde processen.

Hvis det er kritisk med mængden af kunder nu og her, kan jeg opsætte google ads og det virker fra dag 1.