Jonas Møller Andersen

Jonas Møller Andersen

39 år

Om

En Personlig blog

Her har du forskellige muligheder for at få en personlig blog der virker.

Information om hvordan man får succes med en personlig blog.

Man kan ønske sig en personlig blog af mange grunde. Ens må være, at man har lyst til at skrive og udbrede sin viden og sine oplevelser.

Hvordan det kommer til at gå godt med dine tekster på nettet, kan du finde ud af her på siden.

Om du vil bestille en blog eller bygge en selv, eller gerne vil vide hvorfor det ikke går godt med den blog du har i forvejen så er der hjælp at hente.

Hvad er en god personlig blog

Hvis en personlig blog skal være god så skal den være ærlig. 

En sådan blog indeholder begivenheder eller interesser og viden fra eget liv. Der er ingen grund til, at prøve, at få tingene bedre ud end de er i forvejen.

Det er det vi kan genkende fra os selv der er interessant at læse.

Hvordan en personlig blog får succes

1. Hvordan laver man et godt blogindlæg så det er sat op rigtigt og har det rigtige udgangspunkt i forhold til hvad folk søger på.

En blog i wordpress med indbygget elementor er godt. Jeg sætter det op sådan så de fleste indstillinger i forvejen er som de skal være, samt et moderne layout.

Så det man får brug for at lære om at oprette et indlæg i en personlig blog, er at tjekke, hvordan man skal navngive sit indlæg, i forhold til hvad læseren faktisk søger på inden for emnet.

2. Forstå mængden og længden af indlæg og hvor ofte man bør skrive et indlæg eller opdatere et. Det afhænger af hvor specificeret dit emne er og hvad du har af kategorier hvor ofte man bør skrive.

En personlig blog vil spænde bredt og bør afgrænses med kategorier i forhold til hvor meget man har lyst til at skrive.

3. Gør sig klart at man ikke skal være heldig for at få succes med en personlig blog. Det er, at starte ud med de rigtige værktøjer og hårdt arbejde, så vil det ske.

Var dette indlæg nyttigt for dig? 

del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email