en.personlig.blog
Louise Jespersen
Louise Jespersen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

En Personlig blog

Her har du forskellige muligheder for at få en personlig blog der virker.

Information om hvordan man får succes med en personlig blog.

Man kan ønske sig en personlig blog af mange grunde. Ens må være, at man har lyst til, at skrive og udbrede sin viden og sine oplevelser.

Hvordan det kommer til at gå godt med dine tekster på nettet, kan du finde ud af her på siden.

Om du vil bestille en blog eller bygge en selv, eller gerne vil vide hvorfor det ikke går godt med den blog du har i forvejen så er der hjælp at hente.

Hvad er en god personlig blog

Hvis en personlig blog skal være god så skal den være ærlig. 

En sådan blog indeholder begivenheder eller interesser og viden fra eget liv. Der er ingen grund til, at prøve, at få tingene bedre ud end de er i forvejen.

Det er det vi kan genkende fra os selv der er interessant at læse.

Hvordan en personlig blog får succes

1. Hvordan laver man et godt blogindlæg så det er sat op rigtigt og har det rigtige udgangspunkt i forhold til hvad folk søger på.

En blog i wordpress med indbygget elementor er godt. Jeg sætter det op sådan så de fleste indstillinger i forvejen er som de skal være, samt et moderne layout.

Så det man får brug for at lære om at oprette et indlæg i en personlig blog, er at tjekke, hvordan man skal navngive sit indlæg, i forhold til hvad læseren faktisk søger på inden for emnet.

2. Forstå mængden og længden af indlæg og hvor ofte man bør skrive et indlæg eller opdatere et. Det afhænger af hvor specificeret dit emne er og hvad du har af kategorier hvor ofte man bør skrive.

En personlig blog vil spænde bredt og bør afgrænses med kategorier i forhold til hvor meget man har lyst til at skrive.

3. Gør sig klart at man ikke skal være heldig for at få succes med en personlig blog. Det er, at starte ud med de rigtige værktøjer og hårdt arbejde, så vil det ske.

10 gode grunde til at starte en personlig blog

1. Penge – man tjener penge på at blogge

Det virker som noget nogen har været heldige med, sådan er det ikke. Har du lysten til at skrive, så kan du få succes med at blogge og tjene penge på det. 

2. Det er nemt at få succes med at blogge.

Når jeg siger, at det er nemt, at få succes med at blogge så er det fordi at det teknisk er nemmere at lære end det var førhen. Når bare man starter ud med det rigtige fundament. Din egen hjemmeside sat ordentlig op med en blog. Så er det nemt – så nemt som hårdt arbejde og vedholdenhed er for dig. For der skal skrives mange lange tekster.

3. Det kan starte som en bi-beskæftigelse.

Det kan tage form og fart at blive blogger imens resten af dit liv fungerer. Afsæt en rum tid hver dag – skriver du lidt hver dag så kommer du hurtigt langt.

4. Lave udgifter at være blogger.

Det er ikke den store chance du tager hvis du starter en blog, du kommer ikke til at stå i gæld for resten af livet. Det er udgifterne til at holde en hjemmeside kørende og lidt. Meget lave udgifter.

5. Tænk sig at leve af sin hobby.

Har du en interesse i livet så er det oplagt at blogge om. Det er nemelig at foretrække at skrive om noget man har lidt erfaring med i livet. Det gør det nemmere at blive blogger. Har det ikke været en hobby så er det lige godt, lysten skal bare være der til at skrive om det.

6. Promover en virksomhed med en blog

Det er klart at det er en succesfuld vej at gå for en virksomhed. Har du en virksomhed, så vil tekster i en blog være en god vej til at få flere kunder. Det vil skabe for salget at være blogger.

7. Det kreative aspekt ved at være blogger.

Det er sundt at være kreativ, og fedt, at dele sin viden. Det kan også være en fin vej til at skabe netværk i sit liv.

8. Få frihed bliv din egen chef som blogger

Bestem dine egne arbejdstider – dine egne pauser – drik og spis ved computeren hvis det passer dig

9. Selvudvikling

Ved at skrive, skabe og få succes vil selvtilliden vokse. Læring vil være en del af processen, man lærer mere om sig selv og om det man beskæftiger sig med.

10. Udvikle dine IT færdigheder som blogger

Det er ikke nødvendigt at være den store haj til IT. Dog skal man selvfølgelig lære at oprette et blogindlæg og lære at finde ud af, hvordan man tjekker for de rigtige søgeord i sin overskrift på indlægget.

Det er en service, at lære hvordan, hvis du bestiller en blog af mig hos blogide. Så vil du stå med det rigtige fundament for at komme for gode placeringer i google med dine blogindlæg og skabe trafik på din side.

Nyttigt indlæg? - del gerne

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
blogide.logo