eksempel.blogindlæg.layout.
Louise Jespersen
Louise Jespersen

Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit dolor

Eksempel på et godt layout til Blogindlæg skabelon

De fedeste og mest moderne layout skabeloner findes i wordpress med indbygget elementor pro. For læseren er det vigtigt at få svaret man søgte efter – så det kunne være en ide at give svarret øverst i indlægget. 

Jeg forsøger at gøre mine underoverskrifter interessante, samtidig med at få dem til at harmonere med de relevante søgeord.

Skabelon - h1, h2, h3 overskrifter i blogindlæg

Eksempel på opsætning af h1, h2, h3, h4, h5, h6 tags i et blogindlæg. H1 går normalt kun i din overskrift. 

Underoverskriften fortæller i korte træk hvad teksten nede under handler om. H tag fortæller hvor vigtig du mener den overskrift er for indlægget. Normalt bruger jeg bare h2 og h3. Men har jeg eksempelvis et afsnit som er et godt eksempel, men det afviger rigtig meget fra de søgeord som er relevante i forhold til indlægget, så kunne jeg godt give overskriften h4, h5, h6. 

Eksempel på moderne blogindlæg layout

Eksemplet her er fra Elementor pro bygget ind i wordpress. – Der er mange muligheder for at vise seneste blogindlæg i særlige kategorier nederst. Man kan integrere sin facebook side direkte så kommentarer på indlægget kørere sammen med din facebook side.

Det er nemt at finde en god skabelon i elementor og rette den til efter eget ønske. Brug skabelon byggeren i wordpress kontrol panel til at sætte den som standart når du opretter et indlæg.

Elementor pro 

 • animeret overskrifter
 • videoer
 • kontakt
 • navigation menu
 • flipbox
 • medie karrusel
 • anmeldelser
 • gengivelse af anmeldelser
 • dele knapper
 • dias slide
 • costum vidgets

og meget mere.

I denne video kan du se hvordan Elementor Pro fungerer.

 

Eksempel på layout i en skabelon,

eksempel.blogindlæg

Den lette og gode vej til et godt blogindlæg med smart layout

Med layout fra Elementor sat op i wordpress kan man generere et standard layout til sit blogindlæg med få klik. Det er et layout man selv vælger hvordan det skal være.

En anden fordel er at man let kan gemme arbejde man har lavet på widgets og fonts så man ikke behøver at gøre det igen. Så er det bare træk og slip eller indsætte skabelon.

Så du har et indlæg med header, footer og selve din særligt indrettede skabelon som standard når du opretter et indlæg. Det er et godt eksempel på hvor nemt det kan være på sin egen blog nu til dags. Der bliver mere tid til at koncentrere sig om det der virker; at skrive.

Længden på et blogindlæg

Fra 600 til 3500 ord. 

Længden bør variere i forhold til konkurrencen på det sæt søgeord du har valgt og i forhold til hvor stærkt dit domæne er.

På en ny hjemmeside så får jeg lagt mine indlæg på: Vender tilbage til dem og gør dem bedre og længere. Det gør også at google opfatter siden som nyligt opdateret. Søgemaskinen oplever at du passer dit indlæg og gør det bedre. At der hele tiden sker noget nyt på din side. læs også

Nyttigt indlæg? - del gerne

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin
Del på pinterest
Del på print
Del på email
blogide.logo