Jonas Møller Andersen

Jonas Møller Andersen

39 år

Om

Blogindlæg genre bliv klogere på bloggens genretræk

Der findes forskellige typer af blogs i hver sin genre. Hvilke genretræk i en blog der passer til dig som læser eller skribent af online tekster kan du blive klogere på her.

En Personlig blog

Her kan der skrives om det meste livet byder sig af egne oplevelser og interesser. 

Det der gør denne type blog særlig er at man skrive om egne erfaringer og personlige oplevelser.

En informativ blog

Det der gør denne blog genre særlig er at man ofte holder sine egne erfaringer op i mod faktuel viden fra velkendte kilder og videregiver så korrekt informativ viden som muligt. Her afsøges også emner man måske ikke ved så meget om i forvejen

En virksomhedsblog

Denne genre som navnet lyder har til hensigt at promovere en virksomhed. Denne er direkte tilknyttet virksomheden. Blogging til virksomheder, har et meget ligetil formål – at rangere din hjemmeside højere i Google’s søgeresultater, f.eks. Øge  synligheden.

blogindlæg genre

Ens for alle disse genre er at de som oftest har til formålet at skabe gode placeringer for de enkelte indlæg i søgeresultaterne og det kan naturligvis på alle måder være med til at være en indtægtskilde. Nogen er startet ud for sjov imens de var hjemmegående og har skrevet  om deres liv. For først senere at få øje på at de havde skabt noget der kunne vær interessant for virksomheder.

Andre har en mere specifik og professionel tilgang til det fra start og har nøje udvalgt nichen.

Er disse genre til lige stor gavn?

Disse genre kan være til lige stor gavn for os som læsere, og kan gavne alle. Om det er en personlig, informativ eller en virksomhedsblog så kan informationen være god og faktuel eller ikke. 

Det er at have sig for øje at når vi finder information på internettet så er det højest sandsynligt at der bliver promoveret noget på en eller anden måde. Led derfor ikke kun efter dit svar et sted, men kig dig omkring – vær’ kritisk over for kilden.

Hvilke blogs er mest interessante.

De typer af blogs der er mest interessante for dig som læser er når du finder det svar du leder efter, og samtidig har mulighed for at finde andre svar inden for samme emne. Så du kan finde svaret på mere end de spørgsmål du havde stillet dig selv, så har man fået mere end det man ledte efter.

Det er nu hyggeligt når man kan mærke læseren er ærlig en personlig blog er altid god. Her kan man ofte også genkende noget fra sig selv og det er med til at gøre det interessant at læse videre.

Var dette indlæg nyttigt for dig? 

del gerne

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på linkedin
LinkedIn
Del på pinterest
Pinterest
Del på email
Email