Hvordan man bliver professionel blogger

Ønsker man at blive professionel blogger så overvej dette.

Vil du bruge din tid på at skrive og poste dine blogindlæg steder hvor andre har de egentlige rettigheder?

Er jeg motiveret for at skrive?

 

De første step til succes som blogger.

eget domænenavn

hosting nær Danmark

 wordpress med elementor pro

forstå hvordan man laver et godt blogindlæg

Det er en god ting, hvis man har sin egen blog, at have forstået de elementære simple retningslinier for sammenhængen mellem, hvad der rent faktisk bliver søgt efter i google og oprettelsen af et blogindlæg.

Det kommer man til at lære hos blog ide.

Professionelle Blogindlæg for alle!

Elementor er den mest advanceret træk og slip side bygger nogensinde!

Jeg bruger Elementor Pro bygget ind i wordpress på alle sider.

Dette setup er særdeles fordelagtigt med hensyn til at lave blogindlæg i et lækkert design på en super simpel måde. 

Genvejen til professionelle blogindlæg

Efter din planlægning af søgeord til din titel, så kommer der få simple step. Her efter kan du vælge at indsætte en blogindlæg skabelon, hvor du så bare udskifter billede, trækker og slipper elementer til dine overskrifter, tekst og billeder. Professionelt; let og super effektivt.

Eksempel på blogindlæg skabelon

bliv.professionel.blogger

Vil du gerne bestille en blog designet specielt til dig. Så gør vi sådan her;

1. Brug kontaktformen så taler vi sammen i telefonen, det kræver et indgående kendskab til dig og emnet for at skabe noget som du bliver glad for.

2. Jeg opretter din hjemmeside og bygger bloggen ud fra dine oplysninger samt sidens tilhørende services hos google. 

3. Du godkender forsiden og så bygger jeg resten ensartet i forhold til forsiden. 

4. Du godkender hele siden og jeg laver eventuelle rettelser og en video hvor jeg opretter det første blogindlæg, så du kan se hvordan man gør. Det vil give de optimale betingelser for at kunne få succes med en ny blog.

Uanset om du har et stort eller lille budget, kan du få en synlig blog. Starter du ud med de optimale betingelser og har du lyst til at skrive og lære undervejs så kan du få succes med at blogge.

En blog i wordpress med elementor pro koster hos mig i øjeblikket kun 1800,- kr

Læs mere om priser her

Hvis du vil skrive blogindlæg så behøver du ikke bruge flere penge på bloggen  overvejer du at have din egen blog, så vil du kunne klare dig med bloggen som den er når du modtager den. Her vil du få det rigtige fundament for at blive en succesfuld blogger, hvis du har lysten til at skrive. Med hensyn til dit domænes rangering og bloggens placering i søgeresultaterne. Så er det ikke kun hyppige og grundige indlæg med korrekt seo der er afgørende. Indgående links fra andre domæner er også vigtige, det er en service jeg kan henvise til.

Det korte svar af mig er nej! Du skal lære at give dit blogindlæg den rigtige overskrift i forhold til søgeord, og den rådgivning har du allerede købt. Når du opretter et blogindlæg så vil det automatisk generere et layout i stil med det eksempel her.

Bloggen bliver sat op, så seo indstillingerne til dit blogindlæg retter sig efter din overskrift på dit indlæg. Kun hvis man syntes det er bedre, at have en anden overskrift end den der kommer til visning i google, så ændrer man den selv.

Indholdet i dine unikke tekster kommer til at være afgørende, trust me.

Et 12 tal i Dansk på A niveau skal du ikke bruge til noget her. Glem alt om teknisk korrekt tegnsætning på højt niveau og svære ord. Det skal være let læseligt. Man skal have lyst til at skrive, viden og erfaring om det man vil skrive om.

Hold focus på dit indhold i teksterne og sæt dig i læseren sted. Hold dig så vidt muligt inden for emnet, og husk du skal have mere at skrive om til andre indlæg.

For at blive blogger må man forstå sammenhængen mellem sidetitel-tag der gør dit indlæg søgbart i google og at det rangerer i forhold til teksten. Link imellem dine blogindlæg hvor det giver mening. Læs mere om søgemaskineoptimering af blogindlæg her

  1. Planlæg dine søgeord til en start. Det er ikke nogen god ide at gå efter de kombinationer af søgeord der har flest søgninger pr. måned. Ser du, at der er 1000 – 10.000 søgninger om måneden, så tag hellere de kombinationer der har 100 – 1000 søgninger.
  2. Få postet dine indlæg. Lange indlæg er godt, men 500 til 1000 ord er fint til en start. Vend jævnligt tilbage til dine indlæg og gør dem bedre. Om lange indlæg så ikke bliver kedelige at læse? Nej det gør de ikke, for næsten ingen læser det hele. Vi scroller ned over siden og finder den overskrift, vi finder interessant – og læser det.
  3. Sæt dig ind i strukturen i et blogindlæg, herunder også overskrifter i emnerne h1, h2, h3, h4, h5, h6 tags hvad skal jeg vælge

Der er mange små tips om linkstruktur og “hans pumpestok” for bedre rangering i Google. Hold fast i læseren i forhold til det der blev søgt på for at lande i dit indlæg. Hold det simpelt for dig selv, skriv godt indhold, så bliver du en god blogger.

Det kan være alt fra 500,- til 50.000,- brutto. For at blive blogger og få god løn så skal man skrive rigtig meget og have tålmodighed. Hvis det var let at komme til at leve af det, så var der mange flere der gjorde det. Så forhåbningen skulle nok være at komme til at skabe sig en extra indtægt, og så se hvor det bærer hen. Uanset så vil du stå tilbage med evnen til at promovere en virksomhed. Mange af de bloggere der lever af det i Danmark og som har en god løn har fået en kikstart af medierne ved at være med i et tv program. Men kunne du skabe noget hvor alle de lokale, eller en særlig branche i Danmark blev interesseret i at være tilstede på din side, så ville du have vundet mere end bare en passiv indkomst.

Kan du fange den røde tråd i hvordan man opretter et indlæg på den rigtige måde. Så er du på vej, udvælger du så dit emne at blogge om på den rigtige måde, så kan det helt sikkert komme til at give løn. Min side blog ide er startet ud med godt 15000 ord mange af dem har jeg skrevet på tidspunkter, hvor jeg var i færd med noget der ikke kræver mere end at jeg godt kunne skrive et stykke tekst. Sådan er det altså lykkedes mig at starte op med at blogge og få trafik på siden rimelig hurtigt. 

Skriv på de tidspunkter hvor du ellers bare har spildtid. 

Det er blevet nemmere at få succes som blogger. At redigere professionelle blog sider er blevet lettere og det er nu mere indholdet på selve siden der er afgørende..

  1. Søgemaskineoptimering kan oversættes til brugerens oplevelse.
  2. En blog kan bedre klare sig uden en IT expert nu om dage.

Har du ikke en hjemmeside i forvejen at bygge en blog i – så kan du få bygget en professionel blog af mig. Det er vigtigt at kunne lægge sine indlæg på nettet på den rigtige måde, hvis man vil have trafik på siderne. 

At blogge er oppe i tiden – mange blogger, og gør det godt. Ja, nogen gør det så godt, at de tjener penge på det. En del skriver om deres liv og tanker eller specialiserer sig i et eller andet. Have, sport, campingliv, rejsebeskrivelser mm.

Et godt fundament for succes med din blog.

Bliv sat i gang med de rigtige værktøjer for at få succes med din blog.