Hvordan man får succes og bliver professionel blogger

Ønsker man at blive professionel blogger så overvej dette.

Vil du bruge din tid på at skrive og poste dine blogindlæg steder hvor andre har de egentlige rettigheder?

Er jeg motiveret for at skrive?

 

De første step til succes som blogger.

eget domænenavn

hosting nær Danmark

 wordpress med elementor pro

forstå hvordan man laver et godt blogindlæg

Problemet for mange er når de har deres egen blog eller blogger et andet sted. De har ikke forstået de elementære simple retningslinier for sammenhængen mellem hvad der rent faktisk bliver søgt efter og oprettelsen af et blogindlæg.

Det kommer man til at lære hos blog ide.

Professionelle Blogindlæg for alle!

Har du 2 min ?

Se her hvor nemt det kan være at oprette et moderne blogindlæg.

Vil du gerne bestille en blog designet specielt til dig. Så gør vi sådan her;

1. Brug kontaktformen så taler vi sammen i telefonen, det kræver et indgående kendskab til dig og emnet for at skabe noget som du bliver glad for.

2. Jeg opretter din hjemmeside og bygger bloggen ud fra dine oplysninger samt sidens tilhørende services hos google.

3. Du godkender forsiden og så bygger jeg resten ensartet i forhold til forsiden. Har du bestilt den mindste plan, den til 2200,- Så skriver du tekst til siderne og jeg lægger det på.

4. Du godkender hele siden og jeg laver eventuelle rettelser og en video hvor jeg opretter det første blogindlæg, så du kan se hvordan man gør. Så er vi sikker på at du har de optimale betingelser for at kunne få succes med din nye blog.

Uanset om du har et stort eller lille budget, kan du få en synlig blog. Starter du ud med de optimale betingelser og har du lyst til at skrive og lære undervejs så kan du få succes med at blogge.

Elementor er den mest advanceret træk og slip side bygger nogensinde!

-
 • Anno 2019
 • Anno 2019 plus
 • Anno 2019 super plus
-

Jeg bruger Elementor Pro bygget ind i wordpress på alle sider.

Dette setup er særdeles fordelagtigt med hensyn til at lave blogindlæg i et lækkert design på en super simpel måde . 

Genvejen til professionelle blogindlæg

Efter din planlægning af søgeord til din titel, så kommer der få simple step. Her efter kan du vælge at indsætte en blogindlæg skabelon, hvor du så bare udskifter billede, trækker og slipper elementer til dine overskrifter, tekst og billeder. Professionelt; let og super effektivt.

Eksempel på blogindlæg skabelon

bliv.professionel.blogger

Anno 2019

kr2400
kr 1600 engangsbetaling / inkl moms
 • 1 års hosting i Danmark
 • domænenavn
 • wordpress
 • elementor pro
 • search console
 • rådgivning
 • blog
 • mail
i denne uge

Skal jeg så bruge flere penge på min hjemmeside/blog?

Hvis du vil skrive blogindlæg så behøver du ikke bruge flere penge på bloggen  overvejer du at have din egen blog så du kan blive blogger. Så vil du kunne klare dig med bloggen som den er når du modtager den. Her vil du få det rigtige fundament for at blive en succesfuld blogger, hvis du har lysten til at skrive.

Er du tømrermester Jensen så er svaret nok “JA”. Har du ingen planer om selv at skrive blogindlæg, men vil bare gerne promovere din virksomhed uden at skulle skrive noget selv – Der kan tilkøbes yderligere arbejde til en særdeles fordelagtig pris. 

Da det er meget individuelt med hensyn til konkurrence tilbyder jeg samtale med gratis rådgivning. Læs mere om blogindlæg

 

Skal jeg være dygtig til IT for at håndtere min blog?

Det korte svar af mig er nej! Du skal lære at give dit blogindlæg den rigtige overskrift i forhold til søgeord, og den rådgivning har du allerede købt. Når du opretter et blogindlæg så vil det automatisk generere et layout i stil med det eksempel her.

Bloggen bliver sat op, så seo indstillingerne til dit blogindlæg retter sig efter din overskrift på dit indlæg. Kun hvis man syntes det er bedre, at have en anden overskrift end den der kommer til visning i google, så ændrer man den selv.

Indholdet i dine unikke tekster kommer til at være afgørende, trust me.

Skal man være dygtig til at skrive?

Et 12 tal i Dansk på A niveau skal du ikke bruge til noget her. Glem alt om teknisk korrekt tegnsætning på højt niveau og svære ord. Det skal være let læseligt. Man skal have lyst til at skrive, viden og erfaring om det man vil skrive om.

Er der nogen form for binding?

Nej det er der ikke. Jeg ønsker tilfredse kunder.

Hos mig skriver du sådan set kun under på, at du vil fortælle mig, hvis der er noget, du ikke er tilfreds med inden vi afslutter projektet.

Du får nøglerne til din side, og ændrer koden.

Hvordan bliver jeg professionel blogger?

Hold focus på dit indhold i teksterne og sæt dig i læseren sted. Hold dig så vidt muligt inden for emnet, og husk du skal have mere at skrive om til andre indlæg. For at blive blogger må man forstå sammenhængen mellem sidetitel-tag der gør dit indlæg søgbart i google og at det rangerer i forhold til teksten. Link imellem dine blogindlæg hvor det giver mening. Løs mere om søgemaskineoptimering af blogindlæg her

 1. Planlæg dine søgeord til en start. Det er ikke nogen god ide at gå efter de kombinationer af søgeord der har flest søgninger pr. måned. Ser du, at der er 1000 – 10.000 søgninger om måneden, så tag hellere de kombinationer der har 100 – 1000 søgninger.
 2. Få postet dine indlæg. Lange indlæg er godt, men 500 til 1000 ord er fint til en start. Vend jævnligt tilbage til dine indlæg og gør dem bedre. Om lange indlæg så ikke bliver kedelige at læse? Nej det gør de ikke, for næsten ingen læser det hele. Vi scroller ned over siden og finder den overskrift, vi finder interessant – og læser det.
 3. Sæt dig ind i strukturen i et blogindlæg, herunder også overskrifter i emnerne h1, h2, h3, h4, h5, h6 tags hvad skal jeg vælge

Der er mange små tips om linkstruktur og “hans pumpestok” for bedre rangering i Google. Hold fast i læseren i forhold til det der blev søgt på for at lande i dit indlæg. Hold det simpelt for dig selv, skriv godt indhold, så bliver du en god blogger.

Løn som professionel blogger hvad tjener man

Det kan være alt fra 500,- til 50.000,- brutto. For at blive blogger og få god løn så skal man skrive rigtig meget og have tålmodighed. Hvis det var let at komme til at leve af det, så var der mange flere der gjorde det. Så forhåbningen skulle nok være at komme til at skabe sig en extra indtægt, og så se hvor det bærer hen. Uanset så vil du stå tilbage med evnen til at promovere en virksomhed. Mange af de bloggere der lever af det i Danmark og som har en god løn har fået en kikstart af medierne ved at være med i et tv program. Men kunne du skabe noget hvor alle de lokale, eller en særlig branche i Danmark blev interesseret i at være tilstede på din side, så ville du have vundet mere end bare en passiv indkomst.

Kan du fange den røde tråd i hvordan man opretter et indlæg på den rigtige måde. Så er du på vej, udvælger du så dit emne at blogge om på den rigtige måde, så kan det helt sikkert komme til at give løn. Min side blog ide er startet ud med godt 15000 ord mange af dem har jeg skrevet på tidspunkter, hvor jeg var i færd med noget der ikke kræver mere end at jeg godt kunne skrive et stykke tekst. Sådan er det altså lykkedes mig at starte op med at blogge og få trafik på siden rimelig hurtigt. 

Det er med at se de huller i dit liv, hvor du lige så godt kunne skrive på din bærbar, der hvor det ellers bare er spildtid. Der går en del tid før der kan blive en indtægt ved at blogge.På den måde så kan man let komme til at skabe trafik på en side og få løn som blogger.

Grunde til hvorfor du kan få succes som blogger i år 2019.

Det er blevet nemmere at få succes som blogger. At redigere professionelle blog sider er blevet lettere og det er nu mere indholder på selve siden der er afgørende..

 1. Søgemaskineoptimering oversættes nu til brugeroplevelses optimering.
 2. En blog kan bedre klare sig uden en IT expert nu om dage.

Har du ikke en hjemmeside i forvejen at bygge en blog i – så kan du få bygget en professionel blog af mig. Det er vigtigt at kunne lægge sine indlæg på nettet på den rigtige måde hvis man vil have trafik på siderne. 

At blogge er oppe i tiden – mange blogger, og gør det godt. Ja, nogen gør det så godt, at de tjener penge på det. En del skriver om deres liv og tanker eller specialiserer sig i et eller andet. Have, sport, campingliv, rejsebeskrivelser mm.

Et godt fundament for succes med din blog.

Bliv sat i gang med de rigtige værktøjer for at få succes med din blog.

Professionel hjælp til markedsføring