Bestil ny hjemmeside i wordpress Aalborg Nordjylland

wordpress.aalborg
Del på facebook
Del på twitter
Del på pinterest

Ny moderne hjemmeside Aalborg

Specificeret dine ønsker

Tag plads i stolen

Læn dig tilbage og oplev din virksomhed tage form som du har drømt om.

Dine drømme

100%

Gode muligheder for et moderne design i wordpress

Med et moderne design i wordpress vil din virksomhed blive præsenteret professionelt.

Den store fordel med en korrekt opsat blog på din hjemmeside kan du læse mere om her

Professionelt design

om dig

Du har en mindre virksomhed som du gerne vil have gjort synlig online. Du har brug for flere kunder og har brug for at din virksomhed præsenteres i tidens design så den afspejler dig.

Formen på din hjemmeside kan have mange muligheder

Jeg har selvfølgelig forslag til det du beskæftiger dig med. Samarbejde så kan der stilles tilfredshedsgarenti i heldhold til et moderne layout du vil blive glad for.

- -

Mængden og kvaliteten af tekst og øvrigt godt indhold er hovedsageligt det der får en hjemmeside til at have en god placering i søgeresultaterne

Er du på udkik efter en ny hjemmeside i tidens lækre design i wordpress til en fornuftig pris og samtidig komme til rent faktisk at blive vist i søgeresultaterne så er du kommet til det rigtige sted.

Din nye wordpress hjemmeside

Alle mine hjemmesider til virksomheder er bygget i wordpress med elementor pro. Det giver dig tidens lækre design og mulighed for selv at redigere senere hen så du kan tilføje extra billeder, ændre priser mv. Det giver også de optimale muligheder for senere hen at udvide din hjemmeside.

Mit firma hedder blog ide. Det gør det fordi, at have en blog på sin hjemmeside i wordpress er en nem mulighed for en stor variation af søgeord inden for netop det du beskæftiger dig med. Jeg ønsker altså ikke bare at bygge dig en ny hjemmeside men at gøre alt hvad jeg kan for at du vil komme til at blive vist i søgeresultaterne. 

WordPress er en forholdsvis let tilgang til at bygge en hjemmeside, det gør det ikke ringere af den grund. Det er verdens mest populære open source content management system -det efterlader mig med muligheden for lave priser og mere tid til at udvikle konceptet og optimere din hjemmeside.

Ny hjemmeside til visning i søgeresultaterne.

Når jeg bygger din hjemmeside så arbejder jeg samtidig på at få dig op i søgeresultaterne, det inkluderer mit arbejde i samarbejde med dig. Det kræver indsigt at præsentere din virksomhed så den afspejler dig, og samtidig få den op i søgeresultaterne. Min pakke anbefalet til en virksomhed inkluderer et omfattende stykke arbejde på hele din side, og 3 tekster. Det er hvad hvad der skal til få 3 sider op i søgeresultaterne. Her til kommer selvfølgelig resten af dine af dine sider som kontakt, om os, priser, services mv.

Mit motto er at jeg ikke har noget der er skrevet med småt derfor er det også at sige at der er meget konkurrence på nettet. Jeg har metoder til at give din hjemmeside et extra boost op i søgeresultaterne hvis det er nødvendigt. Det er en tjeneste jeg tilkøber hos et ekstern firma fordi det er de bedste i Danmark til det – til den bedste pris. Det vil være en service der er en extra udgift at tilkøbe. 

Når du bestiller en ny hjemmeside hos mig så er det med fokus på at skabe trafik på siden. Jeg har om så at sige markeds bedste priser jeg beskæftiger mig med at bygge sider for mindre firmaer der ønsker at drive flere kunder til deres forretning uanset hvilken form den har. læs mere om mig her

Google ads og mere trafik på siden med det samme

Google ads tilbyder jeg at sætte op hvis man har brug for mere trafik på sin side nu og her. Det kan være en god løsning hvis det kniber med kunder med det samme. Det er en meget specifik annonce der placere din hjemmeside på side 1 i google med det samme. Det tager som regel noget tid før din nye hjemmeside kommer op i søgeresultaterne.

del dette indlæg med dine venner

Del på facebook
Del på google
Del på twitter
Del på linkedin